Cumhurbaşkanlığı Köşkü inşaat çalışmaları devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Ağustos 2018 tarihinde ziyaret ettiği ilçemizde yapılacağı müjdesini verdiği ‘Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Ahlat’ın Kale Mahallesi’nde Van Gölü sahilinde yapımına başlanan Cumhurbaşkanlığı Köşkü inşaat alanını gezerek sürekli incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Abdulalim Mümtaz Çoban, yetkililerden bilgi alarak çalışmaları yakından takip etmektedir. Basına açıklama yapan Belediye Başkanımız, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nün 25-26 Ağustos 2019 tarihine yetiştirileceğini ve 25 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Ahlat’ta ağırlamayı arzu ettiklerini söyledi. “Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla inşaat faaliyetleri başlamıştır. Allah nasip ederse 25-26 Ağustos 2019 tarihine yetiştirmeyi düşünüyoruz.